Информация за имота

Къща с голям двор и гараж в село близо до Видин

Продаден

Къща с голям двор и гараж в село близо до Видин

ул. „Ильо Войвода“ 34, 3705 ж.к. Крум Бъчваров, Видин, България

Продажба

13000 €

Детайли

Продаден
80
4
3
1
не
1 етаж

Описание

Къща с голям двор и гараж в село близо до Видин
Къща на един етаж с три стаи, просторен двор и гараж за продажба от Каменова имоти
Къщата се намира само на 3 км от административния център Видин, в голямо и добре развито село с множество удобства близо до брега на река Дунав.

Къщата е построена на един етаж, като има масивна конструкцията, а използваните материали при строежа са тухла и гредоред. Дограмата е дървена, подът е покрит с дюшеме, стените са боядисани с боя. Къщата разполага с голям вестибюл, три обзаведени стаи, санитарен възел и мазе. Има ток. Дворът е достатъчно голям да се направи зеленчукова градина в него. Към имота има масивен гараж с площ от 20 кв.м.
Районът е изключително спокоен и хубав. Къщата е подходяща за постоянно живеене или използване през уикендите. Селото е добре развито, в него живеят около 1 000 души. В района има магазини, кафене, здравна служба, редовен транспорт.

Свържете се с нас за оглед и консултация.

Оглед на имота – Къща с голям двор и гараж
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Удобства и екстри

Външно осветление
Двор
Гараж
Ограда
Печка на дърва
Външно осветление
Двор
Гараж
Ограда
Печка на дърва

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме