Информация за имота

Луксозен ресторант за продажба в сърцето на Видин, от Каменова имоти

Свободен

Луксозен ресторант за продажба в сърцето на Видин, от Каменова имоти

гр.Видин, център

Продажба

Специална оферта

410256 €

Детайли

Свободен
500
да

Описание

Предлагаме на вашето внимание елегантен ресторант, с атрактивен дизайн и изискана кухня, с площ от 500 кв. м.
Ресторантът се продава след завършен основен ремонт, обзаведен с мека мебел за по голям комфорт за гостите, оборудван с професионални RCF озвучения, видеостени, видео екрани.
Ресторантът разполага капацитет от 160 места, изцяло оборудвана кухня задоволяваща нуждите на ресторанта; висококачествена вентилационна система и аспирация, климатична инсталация, хидроизолация и звукоизолация на цялата сграда.
Имот, подходящ за ресторант, пиано бар, клуб, офиси, дентален център, фризьорски център, козметичен център, масажен център, с топ локация
Отлична възможност за инвестиция в ресторант с топ локация в центъра на град Видин , на пешеходна зона, в близост до Регионален Исторически музей, приютил култура и традиция , в един от най-търсените райони на град Видин.
Разпределение
Площта от 500 кв.м. се разпределя между:
• Антре
• Гардеробна
• Санитарен възел
• Основна зала
• Кухня
• Офис
• Складови помещения
• Санитарен възел
На имота е направен изцяло основен ремонт за които има надлежна документация и история на ремонта.
Ресторантът е с лице към пешеходната зона в град Видин.
Районът е изключително комуникативен и се радва на отлична инфраструктура. На пешеходно разстояние са всички ежедневни удобства – места за развлечение, кафенета, ресторанти, хранителни магазини, аптеки, офиси в сферата на услугите, фризьорски салони, спортен център, административни сгради и много други.
Не се колебайте да инвестирате в имот, който притежава отличен потенциал за възвръщане на инвестицията, или който може успешно да отговори на нуждите за лично ползване на новия си собственик.
Имотът разполага с всичко необходимо, за да започване на дейност. Има отлични възможности за успешна реализация на вашите бизнес проекти.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време.
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.Свържете се на посочения телефонен номер за този имот за по подробна информация относно, оглед на имота, процедурата на покупка и начините за плащане.

Удобства и екстри

Външно осветление
Паркинг
Ламиниран паркет
Теракот
Бойлер
Хладилник
Климатик
Пералня/сушилня
Външно осветление
Паркинг
Ламиниран паркет
Теракот
Бойлер
Хладилник
Климатик
Пералня/сушилня

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме