Информация за имота

Отличен имот с гараж гр.Видин в близот до две училища и болница.

Продаден

Отличен имот с гараж гр.Видин в близот до две училища и болница.

жк. Гео Милев, Видин, България

Продажба

34837 €

Детайли

Продаден
4
2
1

Описание

Отличен имот с гараж в близот до две училища и болница в гр.Видин.

Описваният в настоящата оферта отличен тристаен апартамент от Каменова имоти е с частично  комфортно обзавеждане и оборудване се намира в района на болницата в гр. Видин, в близост до две училища и детска градина. Разположен е на трети етаж в построената през 1997 година сграда , към имота има гараж и мазе.

Освен жилището с площ от 100 кв.м. с изложение север-изток, имотът включва  мазее и гараж (20 кв.м.)за 1 автомобил. Апартаментът е завършен с подови настилки от естествен дъбов паркет и теракот, стени – латекс, ПВЦ дограми. Продава се частично обзаведен. Оборудван е с един климатик и локално парно, както и слънчеви колектори. Апартамент е завършен с две тераси – на кухнята и на едната спалня. Разкрива гледка към квартала и околните зелени площи..

Освен комфорт и стил, имотът се характеризира с топ локация в близост до училища, детска градина, болница, хипермаркет, църква и редица други удобства от нашето ежедневие.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете на посочения телефон и  кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Недвижими имоти – Каменова
Имоти продава, купува, наема, отдава под наем, всеки тип недвижими имоти. Сгради, къщи, парцели, земеделски земи, апартаменти, Брокер Нина Каменова, Видин.
Винаги най-добрите оферти за имоти
Търсим изгодни имоти, които да предложим на нашите клиенти. Подготвяме документацията изрядно, оказваме съдействие за жилищен банков кредит, както и работим само с доверени нотариуси.
Продажба на имоти
Искате да купите или да продадете?
Посредничим между купувача и продавача, като се стараем да дадем най-доброто и на двете страни. С нашата агенция за недвижими имоти, Вашите интереси ще бъдат защитени винаги.

Грижа за КЛИЕНТА
Всеки доволен клиент е инвестиция в нашето бъдеще, за това ние се грижим за Вас!
Всеки доволен клиент води нови клиенти, за това ние се грижим за Вас!
Нашето име на пазара с недвижими имоти е градено с почтеност и уважение, за това ние се грижим за Вас!

 

Удобства и екстри

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме