Информация за имота

Продава двустаен апартамент в санирана сграда в град Видин от Каменова имоти

Продаден

Продава двустаен апартамент в санирана сграда в град Видин от Каменова имоти

ж.к. Панония, Видин, България

Продажба

16930 €

Детайли

Продаден
59
3
1
1
не
5-ти

Описание

Продава двустаен апартамент в санирана сграда в  град Видин от Каменова имоти
Апартаментът е със застроена площ 59 кв. м, разпределена на входен коридор, кухня с тераса, спалня , хол с голяма тераса към него, баня и тоалетна в едно. Жилището се намира на пети етаж от седем  етажна панелна сграда. Към него има и прилежащо мазе . Подовите настилки на апартамента са на циментова замазка, дограмата е ПВЦ. Жилището е вътрешно, което допринася за по-лесното поддържане на постоянна температура в него.

Сградата има панелна конструкция, което има своите предимства – добра земетръсно- и пожароустойчивост. Блокът е осеметажен, като на етаж са разположени по три апартамента. Общите части са запазени и подържани. Налична е и възможност за паркиране на автомобили близо до сградата.

Сградата се намира в ж. к. „Панония“ . В близост има супермаркет от веригата Кауфланд, училище, детска градина, заведения и магазини. Центърът на града и автогарата отстоят на разстояние 10 минути с кола.

Имотът се радва на функционално разпределение на площта. Той е част от квартал с изградена инфраструктура. Жилището може да бъде закупено с ипотечен кредит.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас

време.

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор

 

Удобства и екстри

Външно осветление
Тераса
Асансьор
Саниране външно
Външно осветление
Тераса
Асансьор
Саниране външно

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме