Информация за имота

Продава двустаен тухлен апартамент с изглед към река Дунав

Продаден

Продава двустаен тухлен апартамент с изглед към река Дунав

ул. „Княз Дондуков“ 6, Vidin, Bulgaria

Продажба

21540 €

Детайли

Продаден
65
3
2
1
да
3-ти

Описание

Продава двустаен тухлен апартамент с изглед към река Дунав от Каменова имоти. Апатрамента е с РЗП 65 кв.м.на трети жилищен етаж в 12 етажна кооперация с асансьор и прекрасен изглед към реката. Този апартамент е разположен в монолитна сграда в близост до реката във гр.Видин. Сградата е лесен достъп и удобно местоположение само на 10 минути до центъра.

В непосредствена близост до един от главните булеварди на град Видин. Всички удобства са наблизо – супермаркети, различни магазини, кафенета и ресторанти. Районът е оживен с много нови жилищни сгради. Този апартамент е преустроен в тристаен и е с изключително функционално разпределение: входен коридор, две спални и голяма всекидневна, санитарен възел и голяма тераса от която се разкрива невероятна гледка към реката и града. Имотът е с ПВЦ дограма, подови настилки естествен паркет /всекидневна и двете спални/. Коридор – теракот, санитарният възел е завършен на фаянс и теракот.
Апартаментът се нуждае от освежаване и обзавеждане по-ваш вкус. Близостта до реката и центъра го прави изключително привлекателен, както за ваш дом, така и за инвестиция с реална възвръщаемост.

Недвижими имоти Каменова продава двустаен тухлен апартаментцена 42 000 лв.
тел. 0878 334 034 – Нина Каменова

Недвижими имоти – Каменова
Имоти продава, купува, наема, отдава под наем, всеки тип недвижими имоти. Сгради, къщи, парцели, земеделски земи, апартаменти, Брокер Нина Каменова, Видин.

Винаги най-добрите оферти за имоти

Търсим изгодни имоти, които дапредложим на нашите клиенти. Подготвяме документацията изрядно, оказваме съдйствие за жилищен банков кредит, както и работим само с доверени нотариуси.

 

Продажба на имоти

Искате да купите или да продадете?

Посредничим между купувача и продавача, като се стараем да дадем най-доброто и на двете страни. С нашата агенция за недвижими имоти, Вашите интереси ще бъдат защитени винаги.

 

Грижа за КЛИЕНТА

Всеки доволен клиент е инвестиция в нашето бъдеще, за това ние се грижим за Вас!

Всеки доволен клиент води нови клиенти, за това ние се грижим за Вас!

Нашето име на пазара с недвижими имоти е градено с почтеност и уважение, за това ние се грижим за Вас!

Удобства и екстри

Външно осветление
Тераса
Паркинг
Бойлер
Асансьор
Хладилник
Климатик
Пералня/сушилня
Кабелна телевизия
Печка
Външно осветление
Тераса
Паркинг
Бойлер
Асансьор
Хладилник
Климатик
Пералня/сушилня
Кабелна телевизия
Печка

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме