Информация за имота

Продава се , реновирана и обзаведена къща в с.Неговановци, общ.Видин от Каменова имоти

Свободен

Продава се , реновирана и обзаведена къща в с.Неговановци, общ.Видин от Каменова имоти

с.Неговановци, общ.Видин, обл.Видин

Продажба

Промо %

44000 €

Детайли

Свободен
80
3
1
1
да
1

Описание

Представяме Ви тази едноетажна масивна жилищна сграда, разположена на 11 километра от град Видин и на 5 км от река Дунав.Сградата притежава застроена площ от 80 квадратни метра и се интегрира перфектно сред спокойствието на околния ландшафт.

Входът в този прекрасен дом води през голямото и удобно преддверие, където може да посрещате гостите в една топла и уютна атмосфера. Дневната стая е светла и просторна, с много естествена светлина, която прониква през двата прозореца. Съседно с дневната стая се намира оборудваната с всичко необходимо кухня. Тя съчетава практичността и елегантността, предлагайки идеалното работно пространство за готвене и поднасяне на храната. Модерните уреди и функционалните повърхности правят кухнята истинско удоволствие за всеки готвач. В края на коридора ще откриете уютната спалня, където може да се насладите на спокойна нощ след Вашето ежедневие. В близост до спалнята се намира санитарен възел с всички санитарни удобства, предлагащи удобство и функционалност.

Къщата разполага и с избено помещение, което предоставя допълнително пространство за съхранение на лични вещи и други неща. За вашето удобство, е изградено локално парно на пелети, което осигурява ефективно отопление през студените месеци, и монтирани два климатика. Отвън, сградата е облечена във външна топлоизолация, която помага за поддържането на топлината през зимата и прохладата през лятото. Електрическите инсталации и ВиК системата са подменени, гарантирайки вашето спокойствие и безопасност. Покрива на къщата е от ремонтиран, дограмата е подменена и са монтирани външни щори. Дворното място, което се простира на 770 квадратни метра, предлага обширно пространство за отдих на открито и създаване на красива градина, където е изградено и масивно барбекю. За допълнително удобство, имотът разполага с масивен гараж с площ от 16.50 квадратни метра, който осигурява сигурност и защита за вашия автомобил. Тази от ремонтирана и оборудвана едноетажна масивна жилищна сграда представлява перфектното съчетание между съвременен комфорт и природна хармония. Нейната удобна локация и функционално обзавеждане я правят идеално място за уютен и спокоен живот, наслаждавайки се на всичко, което тя може да предложи.

Село Неговановци област Видин ,разполага с редовен автобусен транспорт до град Видин

Имота разполага със СОТ, Интернет, Кабелна телевизия, Локално парно/пелети/,външна топлоизолация, подменена дограма и монтирани външни щори, подменени интериорни врати, монтирани климатици, нов покрив , масивно барбекю, масивен гараж ,и може да се ползва целогодишно

Къщата се продава обзаведена, както е на снимките

 

Удобства и екстри

Външно осветление
Паркинг
Ламиниран паркет
Теракот
Бойлер
Двор
Гараж
Ограда
Външно осветление
Паркинг
Ламиниран паркет
Теракот
Бойлер
Двор
Гараж
Ограда

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме