Информация за имота

Продавам апартамент на две нива на ул. Цар Симеон Велики гр. Видин

Продаден

Продавам апартамент на две нива на ул. Цар Симеон Велики гр. Видин

ул. Цар Симеон Велики гр. Видин

Продажба

66597 €

Детайли

Продаден
216
6
4
2
не
2 етажа

Описание

Продавам апартамент на две нива на ул. Цар Симеон Велики гр. Видин. Възможност за разсрочено плащане – първоначална вноска 30 % от стойността на имота. Продавам многостаен апартамент с РЗП 216 кв.м. на две нива в старинна автентична сграда, в гр. Видин , от Каменова имоти. Имаме удоволствието да Ви представим многостаен апартамент със застроена площ от 216 кв.м., находящ се на ул. Цар Симеон Велики в гр. Видин.

Имотът е в автентична стара сграда със самостоятелен вход. Площа му е разпределена по следният начин : Първо ниво е със застроена площ от 116.70 кв.м. и се състои от входно антре, четири самостоятелни стаи и санитарен възел към вторият етаж водят вътрешни стълби. Вторият етаж е със застроена площ от 98.50 кв., където има две самостоятелни стаи, вестибюл, санитарен възел и закрита тераса към задният двор.
В имота е започнат частичен ремонт, но се нуждае от ремонт и реконструкция по-ваш избор. Жилището дава възможност за бъде превърнато в прекрасен и уютен дом за Вас и Вашето семейство.
Към имота има и малък двор.

Апартаментът се намира на комуникативно място, на 5 мин. Пешеходно разстояние от Общински пазар, на 10 мин. Пешеходно разстояние от административен център на гр.Видин, както и на 5 мин. Пешеходно разстояние от СОУ „Симеон Велики“, като и на 5 мин от 5-то ОУ „Иван Вазов“.

цена 130 000 лева
тел. 0878 334 034 – Нина Каменова

Продавам апартамент на две нива


Недвижими имоти – Каменова
Имоти продава, купува, наема, отдава под наем, всеки тип недвижими имоти. Сгради, къщи, парцели, земеделски земи, апартаменти, Брокер Нина Каменова, Видин.

Винаги най-добрите оферти за имоти

Търсим изгодни имоти, които дапредложим на нашите клиенти. Подготвяме документацията изрядно, оказваме съдействие за жилищен банков кредит, както и работим само с доверени нотариуси.

Продавам апартамент на две нива

Искате да наемете или дадете под наем?

Посредничим между наемателите и наемодателите, като се стараем да дадем най-доброто и на двете страни. С нашата агенция за недвижими имоти, Вашите интереси ще бъдат защитени винаги.

Всеки доволен клиент е инвестиция в нашето бъдеще, за това ние се грижим за Вас!

Всеки доволен клиент води нови клиенти, за това ние се грижим за Вас!

Нашето име на пазара с недвижими имоти е градено с почтеност и уважение, за това ние се грижим за Вас!

Продавам апартамент на две нива

Недвижими имоти Каменова – професионализъм, доверие и ангажираност.

Продаваме, купуваме, посредничим за наемане или отдаване под наем, на всякакъв вид недвижими имоти. Сгради, къщи, парцели, земеделски земи, гори, апартаменти, вили и др.

Удобства и екстри

Външно осветление
Паркинг
Теракот
Паркет
Двор
Външно осветление
Паркинг
Теракот
Паркет
Двор

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме