Информация за имота

Продавам двустаен панелен апартамент в к-с „Строител“ гр.Видин от Каменова имоти

Продаден

Продавам двустаен панелен апартамент в к-с "Строител" гр.Видин от Каменова имоти

ж.к. Строител, Видин, България

Продажба

15130 €

Детайли

Продаден
59
3
1
1
да
1-ви

Описание

Продавам двустаен панелен апартамент в к-с „Строител“  в град Видин от Каменова имоти
Апартаментът е със застроена площ 59 кв. м, разпределена на входен коридор, кухня с тераса, спалня , хол с голяма тераса към него, баня и тоалетна в едно. Жилището се намира на първи етаж от шест етажна панелна сграда. Към него има и прилежащо мазе . Подовите настилки на апартамента са ламиниран паркет, дограмата е ПВЦ. Жилището е вътрешно, което допринася за по-лесното поддържане на постоянна температура в него.

Сградата има панелна конструкция, което има своите предимства – добра земетръсно- и пожароустойчивост. Блокът е осеметажен, като на етаж са разположени по три апартамента. Общите части са запазени и подържани. Налична е и възможност за паркиране на автомобили близо до сградата.

Сградата се намира в ж. к. „Строител“ . В близост има супермаркет от веригата Лидл, училище, детска градина, заведения и магазини. Центърът на града и автогарата отстоят на разстояние 15 минути пешеходно разстояние.

Имотът се радва на функционално разпределение на площта. Той е част от квартал с изградена инфраструктура. Жилището може да бъде закупено с ипотечен кредит.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас

време.

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор

Недвижими имоти – Каменова
Имоти продава, купува, наема, отдава под наем, всеки тип недвижими имоти. Сгради, къщи, парцели, земеделски земи, апартаменти, Брокер Нина Каменова, Видин.
Винаги най-добрите оферти за имоти
Търсим изгодни имоти, които да предложим на нашите клиенти. Подготвяме документацията изрядно, оказваме съдействие за жилищен банков кредит, както и работим само с доверени нотариуси.
Продажба на имоти
Искате да купите или да продадете?
Посредничим между купувача и продавача, като се стараем да дадем най-доброто и на двете страни. С нашата агенция за недвижими имоти, Вашите интереси ще бъдат защитени винаги.
Грижа за КЛИЕНТА
Всеки доволен клиент е инвестиция в нашето бъдеще, за това ние се грижим за Вас!
Всеки доволен клиент води нови клиенти, за това ние се грижим за Вас!
Нашето име на пазара с недвижими имоти е градено с почтеност и уважение, за това ние се грижим за Вас!

Удобства и екстри

Външно осветление
Тераса
Паркинг
Ламиниран паркет
Асансьор
Саниране външно
Външно осветление
Тераса
Паркинг
Ламиниран паркет
Асансьор
Саниране външно

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме