Информация за имота

Самостоятелна търговска сграда на ул.Широка в гр.Видин

Продаден

Самостоятелна търговска сграда на ул.Широка в гр.Видин

ул. „Широка“, Видин, България

Продажба

179998 €

Детайли

Продаден
547
10
0
6

Описание

Продава се  двуетажна търговска – офис сграда намираща се на ул. Широка в гр. Видин от Каменова имоти. Първият етаж е 251.12  кв.м и е подходящ за кафене, магазин, бар или друг вид търговска дейност.

Вторият етаж е със собствен вход и се състои от 6 офиса, всеки с отделна баня и тоалетна, коридор и стая за почистване. Застроената площ е 296,08 кв.м.

Фасадата на сградата е напълно завършена с изолация по стените от 6 см. стиропор и минерална мазилка. Дограмата е алуминиева с первази и рамки около прозорците от еталбонд. Покривът е плосък с положени 14 см. стиропор и два пласта хидроизолация и бордове от алуминиева ламарина.

Офисът се предава на шпакловка в офисните помещения, завършена подова настилка – гранитогрес в стълбищна клетка и коридори и монтирани фаянс и теракот в тоалетните. ВиК инсталация – монтирани са санитарните уреди и смесителите към тях.

Ел.инсталацията е до ключ,  инсталация за интернет и кабелна IV, климатизация и отопление с термопомпи -„Термопомпен агрегат вода-вода“ и конвектори, соларни батерии и 500 литров бойлер за етажа. Монтирани са и интериорни врати от MDF с финиш ламинат и алуминиеви врати на тоалетните. Разпределението на помещенията е подходящо да се ползва за клиника, медицински център, офис сграда, хотел или близки по вид дейности.

Недвижими имоти – Каменова
Имоти продава, купува, наема, отдава под наем, всеки тип недвижими имоти. Сгради, къщи, парцели, земеделски земи, апартаменти, Брокер Нина Каменова, Видин.

Винаги най-добрите оферти за имоти

Търсим изгодни имоти, които дапредложим на нашите клиенти. Подготвяме документацията изрядно, оказваме съдйствие за жилищен банков кредит, както и работим само с доверени нотариуси.

Продажба на имоти

Искате да купите или да продадете?

Посредничим между купувача и продавача, като се стараем да дадем най-доброто и на двете страни. С нашата агенция за недвижими имоти, Вашите интереси ще бъдат защитени винаги.

Грижа за КЛИЕНТА

Всеки доволен клиент е инвестиция в нашето бъдеще, за това ние се грижим за Вас!

Всеки доволен клиент води нови клиенти, за това ние се грижим за Вас!

Нашето име на пазара с недвижими имоти е градено с почтеност и уважение, за това ние се грижим за Вас!

 

 

Удобства и екстри

Външно осветление
Тераса
Паркинг
Ламиниран паркет
Теракот
Бойлер
Саниране вътрешно
Аларма
Wi-Fi
Външно осветление
Тераса
Паркинг
Ламиниран паркет
Теракот
Бойлер
Саниране вътрешно
Аларма
Wi-Fi

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме