Информация за имота

Тристаен, тухлен апартамент в к-с Александър Стамболийски гр.Видин, от Каменова имоти

Свободен

Тристаен, тухлен апартамент в к-с Александър Стамболийски гр.Видин, от Каменова имоти

Видин, ж-к Александър Стамболийски

Продажба

Промо %

49230 €

Детайли

Свободен
92.9
4
2
0
не
5

Описание

Предлагаме ви възможност за закупуване на тристаен апартамент в град Видин. Този апартамент е разположен на 5-тия етаж в една от пететажните тухлени сгради в района на ж.к. Александър Стамболийски. Неговите характеристики го правят идеален за всеки, който търси комфорт, удобство и качествено жилище.
Апартаментът разполага с обща площ от 93 квадратни метра, което предоставя достатъчно място за вас и вашето семейство. Състои се от просторна дневна, две спални, кухненски кът, санитарен възел, тераси. Изключителната функционалност и просторност на апартамента са негови големи предимства.
Към имота има и избено помещение, което предоставя допълнително пространство за съхранение на вещи и предмети. Това е изключително удобно и позволява оптимално използване на апартамента.
За вашата сигурност и удобство, сградата разполага с контролиран достъп, което гарантира, че само упълномощени лица могат да влизат в нея. Това осигурява спокойствие за вас и вашето семейство.
Към апартаментът може да се ползва парко място, което прави паркирането лесно и удобно.
Последно, но не на последно място, имотът е разположен в близост до супермаркет Лидл, което прави ежедневните пазарувания лесни и бързи.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на съответният депозит, след което се прекратяват огледи с други потенциални купувачи и започва подготовката на документите за сключване на предварителен и окончателен договор под формата на нотариален акт. Каменова имоти оказва пълно съдействие при изготвянето на документите, като при нужда от ипотечен кредит за закупуване на избраният о Вас имот оказваме и пълно съдействие за ипотечен кредит. Ние сме с Вас от огледа до финализиране на сделката.

Удобства и екстри

Паркинг
Паркет
Паркинг
Паркет

Запитване за имота

Свържете се с нас

Ще се радваме да Ви съдействаме